Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AjankohtaistaJulkaistu 23.02.2017 8.43Julkaistu 13.11.2015 12.32Julkaistu 13.11.2015 12.29Julkaistu 03.09.2015 10.43

Powered by CuteNews

Haku uutisista

Teboil-huoltamonsa autopesupalvelua Punnonen on markkinoinut Itäväylä-lehdestä irti leikattavalla kupongilla säännöllisesti.
- Viimeisimmän kampanjan aikana kuponkipesuja myytiin reilun viikon aikana yli 160. Parhaimmillaan pesukuponkeja on palautunut meille yli 200, Punnonen laskeskelee.


ST1 Eestinmäki on monelle autoilijalle tuttu taukopaikka Porvoossa Helsingintien varrella jo vuosien takaa. Yrityksen ”Joka päivä” slogan takaa sen, että ovet ovat auki niin arkena kuin pyhänä. Monipuoliseen palveluun kuuluu myös pesuhalli, joka tekee auton puhtaanapidosta vaivatonta. Pesuhallin toimintaa pyörittää lounaskahvion ja autonvuokrauksen ohella Porvoon Autokiilto Oy. 
Yritys julkaisi lokakuussa Itäväylässä kolmen ilmoituksen sarjan, jolla markkinoitiin autopesua lehdestä irtileikattavalla kupongilla.
 


Hinauspalvelu Frejborg on toiminut vuosikymmenien ajan Porvoossa auttaen liikenteessä hätään joutuneita. Yritys toimii myös virallisena Kuusakosken romuajoneuvojen vastaanottajana.

Reilun kahden vuoden ajan Frejborg on mainostanut viikoittain käyntikortin kokoisella ilmoituksella romuautojen vastaanotosta ja palaute on ollut erittäin hyvää. Ilmoitus on vuoroin suomeksi ja vuoroin ruotsiksi.

 


Luontaistuntija Porvoo LeRouge on vuonna elokuussa 2014 avattu luontaistuotteiden erikoisliike Porvoon keskustassa. Liike julkaisi ensimmäisen oman ilmoitusliitteen Itäväylässä viime heinäkuussa.

– Ilmoitusliitteen saama huomio ja sen tuoma myynnin kasvu oli meille erittäin positiivinen yllätys, LeRougen yrittäjä Anne Lehtinen iloitsee.

 


Powered by CuteNews

Asiaa toimitukselle?

Haluatko antaa juttuvinkin tai lähettää tapahtumastasi menovinkin? Vai toimittaa ilmaisen synttäri-ilmoituksen?

Lue ohjeet »

Ilmoitusratkaisut

Meillä on tarjota yrityksellesi alueen parhaat ja kattavimmat mainontaratkaisut.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan sinua.

Katso yhteystiedot »

Teemme lehteä paikallisuuden ja yrittäjien ehdoilla.

Ammattimaisesti tuotettu sisältö - niin journalistisesti kuin ilmoittajien näkökulmasta.

© 2017 Itäväylä VIestintä Oy | Rekisteriseloste