Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Haku uutisista

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Itäväylä Viestintä Oy (jäljempänä myös ”Itäväylä”)
Y-tunnus 2536965-6
Postiosoite: PL 118, 06101 Porvoo
Käyntiosoite: Rihkamatori A, 06100 Porvoo
Puhelin: +358 19 521 7500
Rekisterikuvaus ja -seloste ovat nähtävissä Itäväylä Viestintä Oy:n toimistossa, Rihkamatori A, 06100 Porvoo.

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Nimi: Mika Laine
Osoite: Itäväylä, PL 118,06101 Porvoo
Puhelin: +358 400 494234
Sähköposti mika.laine@itavayla.fi

3. Rekisterin nimi

Itäväylä-lehden sähköisten palvelujen asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käsitellä henkilötietolain mukaisiin tarkoituksiin, kuten:

  • Asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito
  • Suoramarkkinointi suoramarkkinointiluvan antaneille sähköisesti sekä puhelimitse Itäväylän ja sen yhteistyöyritysten toimesta.
  • Asiakaskirjeet ja tiedotteet
  • Asiakaskyselyt sekä asiakasinformaation kerääminen
  • Lisäksi Itäväylällä ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin) henkilötietolain ja muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti

5. Rekisterin tietosisältö

  • Yhteystiedot; nimi ja osoitetiedot, puhelinnumerot sekä sähköpostiosoitteet, käyttäjätunnus sekä salasana (suojatussa muodossa)
  • Mahdollinen suostumus sähköiseen suoramarkkinointiin

6. Säännönmukaiset tietolähteet

  • Asiakkaan oma ilmoitus (puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla)
  • Asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta saatavat tiedot asiakkaan käyttäessä Itäväylän palveluja

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen

ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

8. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterin tarkastus

  • Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua Henkilötietolain 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti.
  • Tarkastuspyynnöt tulee toimittaa osoitteeseen Itäväylä Viestintä Oy, "Rekisteritietojen tarkastus", PL 118, 06101 Porvoo

Kielto-oikeus

  • Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten
  • Kielto tulee tehdä yllä kohdassa 2 mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ylläpidetään salatulla, palomuurin suojaamalla alueella käyttäjätunnusten ja

salasanojen takana. Kulkua serveritilaan valvotaan.

Asiaa toimitukselle?

Haluatko antaa juttuvinkin tai lähettää tapahtumastasi menovinkin? Vai toimittaa ilmaisen synttäri-ilmoituksen?

Lue ohjeet »

Ilmoitusratkaisut

Meillä on tarjota yrityksellesi alueen parhaat ja kattavimmat mainontaratkaisut.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan sinua.

Katso yhteystiedot »

Teemme lehteä paikallisuuden ja yrittäjien ehdoilla.

Ammattimaisesti tuotettu sisältö - niin journalistisesti kuin ilmoittajien näkökulmasta.

© 2017 Itäväylä VIestintä Oy | Rekisteriseloste