Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kaikki uutiset



Julkaistu 11.12.2017 13.05



Julkaistu 11.12.2017 12.47



Julkaistu 10.12.2017 16.46



Julkaistu 09.12.2017 17.27



Julkaistu 09.12.2017 14.52



Julkaistu 09.12.2017 13.34



Julkaistu 09.12.2017 12.35



Julkaistu 08.12.2017 20.50



Julkaistu 08.12.2017 20.12



Julkaistu 08.12.2017 19.10



Julkaistu 08.12.2017 13.34



Julkaistu 06.12.2017 12.00



Julkaistu 06.12.2017 0.30



Julkaistu 05.12.2017 16.50



Julkaistu 05.12.2017 12.33



Julkaistu 05.12.2017 10.58



Julkaistu 05.12.2017 10.33



Julkaistu 05.12.2017 9.53



Julkaistu 01.12.2017 9.10



Julkaistu 30.11.2017 13.10

Powered by CuteNews

Haku uutisista

Hirveän hyvää hirvenlihaa!

Toimittanut 05.12.2017 12.33 | Mia Smolander

Asko Viren (vas) ja Arto Viren (oik) veivät ryhmäkoti Väinölään hirvenlihalahjoituksen ja tervehdyksen kaikilta Myrskylän metsästyseuroilta Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Lahjoituksen vastaanottivat ravitsemustyön johtaja Monica Glad, vt geronomi Heidi Paakkari ja palveluasumisen esimies Päivi Aaltonen. Kuva: Mia Smolander

Kankkilan metsästysseuran edustajat Asko Viren ja Arto Viren kävivät lahjoittamassa perjantaina joulukuun 1. päivä 45 kiloa hirvenlihaa Myrskylän ryhmäkoti Väinölän ikäihmisille.

– Idean isä on Mikko Vickholm Kankkilan metsästysseurasta. Kaikki Myrskylän metsästysseurat päättivät yhdessä, että yksi kaatolupa käytetään tähän lahjoitukseen, Asko Viren kertoo.

Arto Viren muistelee, että lihalahjoitukset olivat 1970- ja 1980-luvuilla yleisiä.

– Silloin, kun vanhainkoti oli vielä Kankkilassa, lahjoitimme lihaa sinne joka vuosi.

Palveluasumisen esimies Päivi Aaltonen otti lahjoituksen vastaan kiitollisena.

– Tämä on todella hieno ajatus. Ensimmäisenä tästä tehdään hirvenpaistia tarjottavaksi 10.12. Ruokalistat suunnitellaan etukäteen ja silloin olemme suunnitelleet viettävämme herkuttelupäivää hirvenlihalla. 

– Meillä on ollut aivan mahtava vuosi. Olemme saaneet leijonilta lahjoituksen sekä muita upeita lahjoituksia, olemme Suomen 100-vuotisjuhlavuoden siivellä saaneet kaikkea ihanaa.

Ravitsemustyönjohtaja Monica Glad on suunnitellut lihasta valmistettavan paistin lisäksi ainakin keittoa ja pataa.

– Kuunnellaan mitä toiveita asukkailta tulee. Minä lupasin Vickholmin Mikolle, että laitamme hirveän hyvää hirvenlihaa.

Powered by CuteNews

Asiaa toimitukselle?

Haluatko antaa juttuvinkin tai lähettää tapahtumastasi menovinkin? Vai toimittaa ilmaisen synttäri-ilmoituksen?

Lue ohjeet »

Ilmoitusratkaisut

Meillä on tarjota yrityksellesi alueen parhaat ja kattavimmat mainontaratkaisut.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan sinua.

Katso yhteystiedot »

Teemme lehteä paikallisuuden ja yrittäjien ehdoilla.

Ammattimaisesti tuotettu sisältö - niin journalistisesti kuin ilmoittajien näkökulmasta.

© 2017 Itäväylä VIestintä Oy | Rekisteriseloste