Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kaikki uutiset



Julkaistu 16.08.2017 17.09



Julkaistu 16.08.2017 16.04



Julkaistu 16.08.2017 15.36



Julkaistu 16.08.2017 14.03



Julkaistu 15.08.2017 15.26



Julkaistu 15.08.2017 10.56



Julkaistu 13.08.2017 23.06



Julkaistu 11.08.2017 13.18



Julkaistu 10.08.2017 12.12



Julkaistu 09.08.2017 18.00



Julkaistu 09.08.2017 15.26



Julkaistu 09.08.2017 15.12



Julkaistu 06.08.2017 18.15



Julkaistu 06.08.2017 17.15



Julkaistu 04.08.2017 13.39



Julkaistu 04.08.2017 12.50



Julkaistu 04.08.2017 11.05



Julkaistu 04.08.2017 9.36



Julkaistu 02.08.2017 21.17



Julkaistu 02.08.2017 10.58

Powered by CuteNews

Haku uutisista

Bondai Bar avasi luukkunsa

Toimittanut 14.06.2017 10.58 | Mia Smolander

Porvoon jokirannan uusin kioskikahvila Bondai Barin toinen yrittäjä on Tiia Virtanen. Hänen yhtiökumppaninsa on australialaissyntyinen Curtis Pollar. Kuva: Marko Wahlström

Viime kesänä Porvooseen muuttanut riihimäkeläinen Tiia Virtanen ja hänen yhtiökumppaninsa, neljä vuotta Porvoossa asunut australialainen Curtis Pollar päättivät viime helmikuussa toteuttaa ajatuksensa, joka oli muhinut mielessä jo pitkään.

He päättivät perustaa Porvooseen mehu-, smoothie- ja hampurilaiskonseptiin perustuvan kioskikahvilan. He saivat vuokrattua kaupungilta itäisen jokirannan viimeisen, 13 neliömetrin kokoisen liikepaikan.

Ravintolakokiksi Riihimäen ammattioppilaitoksesta vuonna 2010 valmistunut Virtanen on ehtinyt työskennellä maailmalla, muun muassa Australiassa.

– Tapasimme Curtisin kanssa ensimmäisen kerran tunnetulla Bondi Beachilla, jossa hänen porvoolainen vaimonsa Jenni tutustutti meidät.

Tästä kohtaamisesta alkoi ystävyys ja nyt myös liikekumppanuus.

– Curtis työskenteli kotimaassaan hotelli- ja ravintola-alalla. Hän oli haaveillut perustavansa jotain omaa Porvooseen, Virtanen jatkaa.

Liikekumppanit kunnostivat vanhan, Haikkoon kupeessa aiemmin toimineen mansikkakioskin Pollarin autotallissa. Keltavalkoturkoosin sävyyn maalattu kioski asennettiin paikoilleen kävelysillan ja ravintola Wilhelm Å:n väliin.

Porvoolaisen Bondai Bar Nordicin luukut avautuivat ensimmäisen kerran kesäkuun ensimmäisenä lauantaina.

– Vastaanotto on ollut todella hyvä. Varsinkin hampurilaisten suosio yllätti täysin, Virtanen jatkaa.

Ensi kesäksi yrittäjät rakentavat vuokrapaikalleen kaupungin määräyksestä kiinteän, pyöreän kioskirakennuksen.

– Nykyinen kioski siirtyy ensi talveksi todennäköisesti Himokselle, jossa toimimme hieman eri konseptilla kuin Porvoon jokirannassa, Virtanen jatkaa.

Kioskin valikoimassa on neljä mehu- ja neljä smoothie-vaihtoehtoa. Jos listalta ei löydy mieleistä, voi tilata oman sekoituksen.

– Mehut ja smoothiet teemme tuoreista hedelmistä ja marjoista. Emme käytä valmistuksessa lainkaan vettä, Virtanen sanoo.

Hampurilaisia listalla on tarjolla kolmea eri vaihtoehtoa, ja ne ovat lähituotteita.

– Liha tulee Bosgårdin kartanosta, sämpylät leipoo loviisalainen Maija Laitikas, Porvoon Peruna on tukkutoimittajamme ja kananmunat ostamme Hult-gårdin tilalta Loviisasta, Virtanen kertoo.

Kioski on avoinna tiistaista sunnuntaihin, ja luukut pysyvät avoinna syyskuun puoliväliin asti.

Powered by CuteNews

Asiaa toimitukselle?

Haluatko antaa juttuvinkin tai lähettää tapahtumastasi menovinkin? Vai toimittaa ilmaisen synttäri-ilmoituksen?

Lue ohjeet »

Ilmoitusratkaisut

Meillä on tarjota yrityksellesi alueen parhaat ja kattavimmat mainontaratkaisut.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan sinua.

Katso yhteystiedot »

Teemme lehteä paikallisuuden ja yrittäjien ehdoilla.

Ammattimaisesti tuotettu sisältö - niin journalistisesti kuin ilmoittajien näkökulmasta.

© 2017 Itäväylä VIestintä Oy | Rekisteriseloste