Viikon kysymys
Luetuimmat
Uusimmat
A-
A+
Sokeria ja teenlehtiä käymisastiaan. Pienen Kombuchatehtaan perustaja Eva Saarelma ja Kråkö Bryggerin perustaja Robert Hägg yhdistivät voimansa.
Lila Knihtilä
PORVOO, KRÅKÖ Tänä vuonna toimintansa aloittaneet porvoolaiset käsityöläisjuomavalmistajat Kråkö Bryggeri ja Pieni Kombuchatehdas tuovat markkinoille yhteistyössä valmistetut kombuchat.
Juomat valmistetaan Kråkö Bryggerin tiloissa Pienen Kombuchatehtaan reseptiikoilla ja ne lanseerataan kråköläispanimon tuotemerkin alla. Ensimmäiset tuotteet tulevat joulukuussa myyntiin, jolloin niitä voi ostaa Kråkön panimolta.
Kombuchan myötä Kråkö Bryggerin valikoima kasvaa kahdella uudella tuotteella, Aronialla ja Pumpkin Spice -kombuchalla. Kyseiset maut ovat tuttuja myös Pienen Kombuchatehtaan valikoimasta.
–?Valikoiman laajentaminen on osa panimotoimintamme jatkuvaa kehittämistä, jonka tavoitteena on tukea tulevaisuuden visiotamme luoda Kråkössa sijaitsevasta panimostamme kotimaan saaristomatkailukohde, olutpanimon perustaja Robert Hägg väläyttää.
Eva Saarelma pullottaa kombuchaa kråköläisen olutpanimon tiloissa.
Lila Knihtilä
"Haluamme madaltaa kynnystä maistaa kombuchaa"
Tällä hetkellä Pienen Kombuchatehtaan valikoimasta löytyvät Mansikka & Raparperi, Jouluinen Puolukkaglögi, Aronia sekä Pumpkin Spice -kombuchat. Yhteistyön myötä tehtaan tuotteita voi myös ostaa Kråkö Bryggerin panimolta.
–?Kombucha on tuotteena vielä monille tuntematon, jonka vuoksi on hienoa päästä kertomaan porvoolaisille tästä tuotteesta ja madaltaa kynnystä maistaa sitä, Pienen Kombuchatehtaan perustaja Eva Saarelma toteaa.
–?On mahdollista, että tulevaisuudessa voimme rakentaa kombuchan ympärille esimerkiksi kombucha-tastingeja, joissa voimme kertoa lisää tuotteestamme ja tarinastamme, hän jatkaa.
Kombutsa (kombucha) on juoma, joka valmistetaan sokeroidusta teestä käymisen avulla.
Kråkö Bryggerin perustaja Robert Hägg hämmentää keitosta.
Lila Knihtilä
FAKTALAATIKKO
Käsityöläispanimot
* Kråkö Bryggeri on porvoolainen oluisiin erikoistunut pienpanimo, joka tarjoaa muun muassa olut-tastingeja Kråkön merellisessä ympäristössä. Panimo on auki torstaisin kello 14–18 sekä perjantaisin ja lauantaisin kello 14–20.
* Pieni Kombuchatehdas on kombuchan valmistamiseen erikoistunut porvoolainen yritys, joka valmistaa pienimuotoisesti käsityöläisjuomia.
Yhteistyön myötä Kråkö Bryggerin valikoima kasvoi kahdella uudella kombucha-tuotteella.
Lila Knihtilä
019 521 7500
viestiitavayla.fi8:00 - 16:00
Kaikki yhteystiedot