Viikon kysymys
Luetuimmat
Uusimmat
A-
A+
Smaku-lehti ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Lehti on myynnissä Loviisan ja Porvoon kaupoissa ja ravintoloissa sekä Smaku-tapahtumissa.
Creative Peak
PORVOO-LOVIISA Porvoon ja Loviisan ravintoloita, kokkeja, viljelijöitä ja tuottajia esittelevä uusi aikakauslehti Smaku luo katsauksen itä-uusmaalaisten peltojen, meren ja saariston muokkaamaan makumaailmaan. Lehti esittelee kaikki Porvoon ja Loviisan Smaku-tapahtumien annokset.
Porvoolaislähtöinen ruokatapahtuma Smaku on jo käsite ruokamatkailussa. Smaku Events Oy:n tuottama tapahtuma on sittemmin rantautunut myös Loviisaan ja Naantaliin.
Viestintätoimisto Creative Peakin julkaisema Smaku-lehti tehdään yhteistyössä Smaku Eventsin kanssa.
Lehti vie lukijansa makumatkalle Itä-Uusimaan maaseudulle, saaristoon ja kaupunkeihin.
– Lähiruoka, sen tuottajat ja tekijät kiinnostavat. Ruokakulttuurin paikallisuus on kovassa nosteessa, ja haluamme esitellä lukijoillemme myös alueen viljelijöitä ja ruoantuottajia, kalastajia, kokkeja ja leipureita. Hehän makuelämyksen mahdollistavat, kertoo lehden päätoimittaja Päivi Ahvonen.
Smaku on paikallisuuteen perustuva ruokatapahtuma, jossa lähituottajilla ja lähiruoalla on aina ollu iso rooli. Smaku-tapahtumassa voi nauttia ravintoloiden toteuttamia 5–7 euron hintaisia maisteluannoksia.
– Me tapahtuman järjestäjät näemme, että uusi lehti lisää tapahtuman kiinnostavuutta ja palvelee sekä ravintoloita että tietysti myös vierailijoita. Lehti palvelee myös tärkeitä lähi- ja pientuottajiamme, jotka ovat esillä aivan liian vähän ja ansaitsevat tulla nähdyksi ja kuulluksi. Lehteä voi selata kirjaimellisesti vesi kielellä, Smaku Festivalsin tapahtumakoordinaattori Pilvi Mölsä kuvailee.
Smaku-lehti ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Lehti on myynnissä Loviisan ja Porvoon kaupoissa ja ravintoloissa sekä Smaku-tapahtumissa.
019 521 7500
viestiitavayla.fi8:00 - 16:00
Kaikki yhteystiedot