Viikon kysymys
Luetuimmat
Uusimmat
A-
A+
Loviisalainen Maija Laitikas otti tämän vuoden artesaaniruoan SM-kilpailussa kultaa Hardomin saaristolaisleivällä.
Arkisto/Mia Smolander
ITÄ-UUSIMAA Artesaaniruoan ensi vuoden Suomen-mestaruuskilpailut on siirretty syksyyn 2021 koronapandemian vuoksi.
Kilpailut pidetään kuudennen kerran peräkkäin ja kilpailu järjestetään tällä kertaa Ahvenanmaalla. Kilpailun järjestäjä on Högskolan på Åland, joka toimii yhteistyössä Ahvenanmaan ammatillisen lukion, Mathantverkarna på Ålandin ja Suomen artesaaniruoka ry:n. kanssa.
Kilpailu oli alunperin tarkoitus pitää ensi maaliskuussa, mutta vallitsevan pandemian vuoksi kilpailu on siirretty syksyyn. Kilpailun uusi päivämäärä on 7.–9.10.2021.
Tänä vuonna tuplakultaa itäiselle Uudellemaalle
Tämän vuoden artesaaniruoan kilpailu kisattiin Raisiossa viime lokakuussa. Itäiselle Uudellemaalle kisasta tuli kaksi kultaa.
Leipomotuotteiden sarjassa tummien perinneleipien kategoriassa ensimmäisen sijan jakavat loviisalainen Maija Laitikas Hardomin saaristolaisleivällä ja pellinkiläinen Gunnel Englund leivällään heimlaga limpa.
Kilpailun tarkoituksena on tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi ja edistää sen kehittämistä.
019 521 7500
viestiitavayla.fi8:00 - 16:00
Kaikki yhteystiedot