Viikon kysymys
Luetuimmat
Uusimmat
A-
A+
Palkinnot ottivat vastaan yrittäjä Toni Oksanen (oik.) ja keittiöpäällikkö Jukka Markkula.
Niko Laurila
PORVOO, LÄNSIRANTA Neljättä kertaa järjestetty Smaku-ruokatapahtuma huipentui päätapahtumaan Taidetehtaan Avanti-saliin viime lauantaina. Päätapahtumaa edelsi kahden viikon maistelukierros paikallisissa ravintoloissa.
–?Smaku sujui kokonaisuutena erittäin hienosti ja saimme asiakkailta valtavasti hyvää palautetta. Tästä on hyvä aloittaa ensi vuoden tapahtuman suunnittelu, tuottaja Laura Pulkkinen Smaku Events Oy:stä kommentoi.
Päätapahtuman tarkkoja kävimääriä Pulkkinen ei lähde arvailemaan, sillä lukuja lasketaan vielä.
–?Avanti-saliin tänä vuonna katetut pöydät olivat täynnä herkuttelijoita koko tapahtuman ajan, ja tilan viihtyisyyttä kiiteltiin kovasti, hän toteaa.
Seireeni hurmasi tuomariston ja yleisön
Ruokajuhlassa valittiin myös tämän vuoden Makuaarre. Ravintola Seireeni hurmasi annoksellaan sekä tuomariston että yleisön.
Voittoannos piti sisällään fritattua ja karamellisoitua Ibericon possua Seireenin tapaan sekä se tarjoiltiin valkosipulipottuvoin, punasipuli confitin ja lähialueiden yrttien kanssa.
Varvinainen voittajan valitsi raati, jossa vaikuttivat tänä vuonna Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen, ruokakulttuuriguru sekä ravintolapäivän ja We Love Helsingin perustaja Timo Santala, Uusimaa-lehden päätoimittaja Marko Enberg, porvoolainen rap-artisti ja syväluotaava ruokakriitikko Lasse Yrjölä ja Itä-Uudenmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Mauri Molander.
019 521 7500
viestiitavayla.fi8:00 - 16:00
Kaikki yhteystiedot