Viikon kysymys
Luetuimmat
Uusimmat
A-
A+
Suomen kokkimaajoukkue ylsi kultatason suoritukseen yhdeksän tuntia kestäneessä ensimmäisessä kilpailusuorituksessa sunnuntaina.
Eva Tordera Nuño
STUTTGART, SAKSA–LOVIISA Suomen kokkimaajoukkue valmisti IKA/Culinary Olympics -kilpailussa sunnuntaina ensimmäisenä kilpailusuorituksenaan kuuden ruokalajin Chef's Table -menun 12 hengelle. Joukkueen suoritus arvioitiin väliaikapisteissä kultatasolle.
–?Suoritus oli eheä, kaikki meni suunnitelmien mukaan. Alkuun oli pieniä aikatauluhaasteita johtuen kilpailukeittiön järjestelyistä, mutta joukkue tiiviisti suoritustaan pysyen aikataulussa serviisin loppuun asti, joukkueenjohtajana toimiva loviisalaissyntyinen ravintoloitsija Kristian Vuojärvi totesii.
–?Kaikki tiesivät tarkalleen mitä tehdä, askelmerkit olivat selkeä, huippusuoritus, Culinary Team of Finlandin toiminnanjohtaja Tapio Laine kommentoi tyytyväisenä.
Myös joukkueen kapteeni Samuel Mikander oli tyytyväinen noin yhdeksän tuntia kestäneeseen kisaurakkaan.
–?Menun valmistus ja tarjoilu meni suunnitelmien mukaan. Tahti oli tiivis ja teimme sen ilman taukoja, käytännössä syömättä ja juomatta. Kaikilla oli hyvä fiilis koko kisaurakan ajan, hän kertoi.
Suomen kokkimaajoukkueella on vielä edessään ensi tiistaina käytävä Hot Kitchen -kilpailusarja. Molempien sarjojen yhteispisteet vaikuttavat kokonaiskilpailun sijoitukseen. Kilpailun lopulliset tulokset julkistetaan keskiviikkona.
019 521 7500
viestiitavayla.fi8:00 - 16:00
Kaikki yhteystiedot