Viikon kysymys
Luetuimmat
Uusimmat
A-
A+
Strömforsin ruukkiin avautui kaksi uutta ravintolaa kesäkuun alussa.
Annika Ruohonen
LOVIISA, RUOTSINPYHTÄÄ Strömforsin ruukin historiallinen miljöö sai uusia makuja ja elämyksiä tänä kesänä, kun kaksi uutta ravintolaa avasivat ovensa. Ravintolat rikastuttavat alueen ravintolatarjontaa ja houkuttelevat vierailijoita nauttimaan ainutlaatuisesta ympäristöstä ja herkullisesta ruoasta.
Viime viikon perjantaina avattiin pizzeria Paja, jonka ravintoloitsijoina toimivat Severino Salzano ja Claudio Pierro, jotka tuovat aidon napolilaisen artesaanipizzakulttuurin Strömforsin ruukkiin. Salzano ja Pierro ovat tunnettuja intohimostaan ja taidoistaan. He lupaavat tarjota vierailijoille autenttisia napolilaisia pizzoja, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista.
Ravintola Strömforsin Mylly on tänä kesänä Bistron ravintoloitsijoiden Tiina Janhunen ja Katja Euro operoima. Ravintoloitsijat ovat sitoutuneet säilyttämään ruukin perinteet ja tarjoamaan vierailijoille ainutlaatuisia makuelämyksiä.
Ravintola Strömforsin Mylly tunnetaan laadukkaasta ruoastaan ja lämpimästä tunnelmastaan, ja Bistron ravintoloitsijat jatkavat tätä perinnettä tarjoten ruoka-annoksia Strömforsin ruukin kävijöille kesällä 2024. Strömforsin ruukki on ollut merkittävä osa Suomen teollisuushistoriaa 1600-luvulta lähtien. Alueen hyvin säilynyt arkkitehtuuri ja kaunis ympäristö tarjoavat ainutlaatuisen lokaatiokokemuksen uusien ravintolaelämyksien tueksi.
– Olemme hyvin tyytyväisi Severinon ja Claudion saapumiseen Strömforsin ruukkiin sekä Bistron Katjan ja Tiinan päätökseen ottaa tänä kesänä myös Myllyn operoinnin, Strömforsin Yrityspuiston toimitusjohtaja Aleksi Uusitalo kommentoi tiedotteessa.
019 521 7500
viestiitavayla.fi8:00 - 16:00
Kaikki yhteystiedot